ΠΩΛΕΙΤΑΙ Διαμέρισμα 128 τ.μ.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


Διαμέρισμα 128 τ.μ.

220.000€

Κυκλάδες, Σύρος: Πωλείται πετρόκτιστο παραδοσιακό γωνιακό ισόγειο διαμέρισμα 128τ.μ. με αποκλειστική χρήση δώματος. Εύκολη πρόσβαση, βρίσκεται κοντά σε κεντρικό δρόμο, κοντά σε σχολεία, στάση Δημοτικής συγκοινωνίας, super market και σε απόσταση 850μ από το λιμάνι της Ερμούπολης. 

Αποτελείται απο σαλονοκουζίνα, 2 δωμάτια, μπάνιο και αποθηκευτικό χώρο ενώ στο επίπεδο της ταράτσας υπάρχει ένα δωμάτιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως γραφείο είτε ως ξενώνας.

Το ακίνητο έχει μοναδική θέα στον οικισμό της Άνω Σύρου καθώς και θέα στο Λιμάνι της Σύρου. Λόγω της θέσης του, αποτελεί ιδανική πρόταση τόσο για μόνιμη κατοικία, όσο και για οικονομική εκμετάλλευση. Χωρίς μηνιαία κοινόχρηστα.

Τιμή 220.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #2619

ΧΑΡΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ;
CYCLADES 365 REAL ESTATE
CYCLADES 365 REAL ESTATE
Μεσιτικό Γραφείο
  • info@cyclades365.com
  • 2281085200
  • 6951001555
  • Πλατεία Μιαούλη, Ερμούπολη, Σύρος
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ
Προβολή Ακινήτου



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα
Ψηφιακός βοηθός
Η συνομιλία πραγματοποιείται με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (AI). Ενδέχεται να υπάρχουν ανακρίβειες ή λάθη στις απαντήσεις.
Η συνομιλία σας ολοκληρώθηκε.
Έναρξη νέας συνομιλίας.
Καλώς ήρθατε! Είμαι ο ψηφιακός σας βοηθός και μαζί θα προσπαθήσουμε να βρούμε το ιδανικό ακίνητο για εσάς.